HTML

Urbánus Legenda

"Az anekdotában, mint tudjuk, nem zavaró a szókimondó beszéd, a lét vaskos jelenségeinek nyers ábrázolása: csak létünk húsába vágó, kínzó kérdéseinek hánytorgatása hibáztatható." Örkény István Egy blog, amely azokat a városi legendákat hivatott megénekelni, amelyek mindig előkerülnek egy baráti iszogatás alkalmával. Más szóval minden történet, ami úgy kezdődik, hogy: "az egyik barátom barátjával történt...". Szeretettel várom az újabb urbánus legendákat, akár kommentként, akár az urbanuslegendablog (kukac) gmail (pont) com címre.

Weapon of mass destruction

2009.03.26. 16:49 :: mostjönatutituti

Ahogy mondani szokás, Géza fiatal volt és kellett neki a pénz. Persze, ha meg akarnánk érteni, hogy miért vállalta el ezt a munkát, mindenképpen hozzá kell tenni, hogy a pénzen kívül, az majdnem ugyanakkora súllyal esett latba, hogy jó sztori lesz a haveroknak. Ugyanis Géza egy egész napig belépett a világszínvonalú magyar pornóiparba.

Munkaköri leírása szerint pornófilmeket kellett megnéznie, majd ezekről rövid összefoglalót készítenie angolul, valami olyasmit mint: "These girls love cock. BJ , straight and anal is on the menu, deep throating and tit fucking ends...". Mindjárt tudta, hogy ez a munka, amire ő született.

Bele is csapott a lecsóba', átvette a dvd-t, bekészítette a lejátszóba, kitöltött egy sört, majd elindította és várta hogy elkezdjenek peregni a film kockái. Ahogy a film "története" szép lassan kezdett kibontakozni, Géza kezdte egyre kellemetlenebbül érezni magát. Apácákat látott, akik leszboszi kalandokba bonyolódtak egymással és meglehetősen kreatívan használták a templomi gyertyákat, majd saját és egymás testnedveit. Géza úgy érezte, hogy gyermeki lelkét szörnyű erőszak éri és sikítva kikapcsolta a tévét. Apokaliptikus látomás játszódott le lelki szemei előtt, ezért úgy határozott, meg kell akadályoznia, hogy ez a lemez valaha a civilizáltnak mondott emberiség kezei közé kerüljön. El kellett rejtenie hogy véletlenül se kerülhessen elő és ezért a legbiztonságosabb helyen helyezte el, ott ahol senki se találhatja meg: a mélyhűtőjében.

Pislogott is Zádor, amikor egy fél évre rá Géza házibulit rendezett és a mélyhűtőjében rejlő tömegpusztító fegyverről megfeledkezve, kiküldte a mit sem sejtő Zádort, hogy töltsön már egy jó unikumot, ott van a 'mélyben.

Szólj hozzá!

Címkék: pornó géza zádor csokker brunzolás

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanuslegenda.blog.hu/api/trackback/id/tr81027299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása