HTML

Urbánus Legenda

"Az anekdotában, mint tudjuk, nem zavaró a szókimondó beszéd, a lét vaskos jelenségeinek nyers ábrázolása: csak létünk húsába vágó, kínzó kérdéseinek hánytorgatása hibáztatható." Örkény István Egy blog, amely azokat a városi legendákat hivatott megénekelni, amelyek mindig előkerülnek egy baráti iszogatás alkalmával. Más szóval minden történet, ami úgy kezdődik, hogy: "az egyik barátom barátjával történt...". Szeretettel várom az újabb urbánus legendákat, akár kommentként, akár az urbanuslegendablog (kukac) gmail (pont) com címre.

Ha harc, hát legyen harc

2009.02.25. 10:51 :: mostjönatutituti

Most kaptok egy klasszik városi legendát. -szerk

 

Az egyik barátom barátjával, Gézával történt egy házibuliban. Természetesen ő is annak az elvnek büszke élharcosa, hogy a legstílusosabb késve és lehetőség szerint hullarészegen megérkezni egy buliba. A tökéletes entré után belefutott további pálinkákba és néhány tequilába. Ennek meg is lett az eredménye, Gézának sietősen (matrózlépésben) távoznia kellett a toalett felé. Géza nem tartozott az amatőr italozók közé, ezért pontosan ki tudta számítani, hogy mikorra kell a wc-be megérkeznie, hogy ne rondítsa össze a belvárosi kecót. Olyannyira pontosan számolta ki az utat, hogy annyi ideje maradt, hogy a vécéhez érve feltépje az ajtaját és azonnal elkezdjen hányni. Amit persze a legrutinosabb harcos se számíthatott ki, az, hogy valaki épp ott meditált. A meglepett vécélakó akit pont telibe trafált Géza, hihetetlen lélekjelenlétéről az alábbi módon tett tanúbizonyságot. Fölnézett az elkövetőre, és így szólt: "Ha harc, hát legyen harc!" - rikkantotta, majd belenyúlt a toalett kagylójába és az első keze ügyébe kerülő "tárggyal" megdobta a mi meglepett Gézánkat...

Szólj hozzá!

Címkék: harc boa géza toalett csokker

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanuslegenda.blog.hu/api/trackback/id/tr46964792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása