HTML

Urbánus Legenda

"Az anekdotában, mint tudjuk, nem zavaró a szókimondó beszéd, a lét vaskos jelenségeinek nyers ábrázolása: csak létünk húsába vágó, kínzó kérdéseinek hánytorgatása hibáztatható." Örkény István Egy blog, amely azokat a városi legendákat hivatott megénekelni, amelyek mindig előkerülnek egy baráti iszogatás alkalmával. Más szóval minden történet, ami úgy kezdődik, hogy: "az egyik barátom barátjával történt...". Szeretettel várom az újabb urbánus legendákat, akár kommentként, akár az urbanuslegendablog (kukac) gmail (pont) com címre.

Trippin'

2009.02.19. 17:11 :: mostjönatutituti

Gézáról egy volt csak bizonyos a róla szóló történetek fényében: nem veti meg a tiltott tudatmódosító szerek használatát. Épp egy ilyen estét rendeztek barátaival, de valamiért a társaság nem volt túl jó aznap, ezért az este egy váratlan pontján Géza úgy döntött, hogy lelép és hazafele indul, még meglehetősen tudatmódosulva. Annyi emléke volt az estéről, hogy hazafele metrózott, és hogy ellenőrökkel is találkozott, de ez csak foszlányként rémlett. Másnap már detoxikálódva felkelt hogy a szüleivel fogyassza el a vasárnapi ebédet. Némileg meglepődött, amikor szülei kikerekedett szemmel várták az ebédlőasztalnál és arról faggatták, hogy mit csinált előző este. Csak később értette meg, hogy szülei felfokozott idegállapota minek köszönhető.
Megtudta, hogy édesanyja az előző este, valamilyen hangra lett figyelmes, ezért felkelt és elkezdte a hang forrását keresni. Rövid keresgélés után benyitott a nappaliba, ahol egy alak körvonala rémlett a sötétben. Édesanyja számára az alak ismerősnek rémlett, ezért felkapcsolta a lámpát. Tudatmódosult fia állt a nappali könyvespolcát támasztva, aki némi keresgélés után felmutatta az utazásra jogosító dokumentumát...

Szólj hozzá!

Címkék: ellenőr géza tudatmódosulás

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanuslegenda.blog.hu/api/trackback/id/tr94953120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása